INFORMATION

Vanliga frågor/Frekvent ställda frågor

POSTNORD, LEVERANSTID

Vi på HHCSverige tar stolthet i att säkerställa att varje beställning skickas diskret och med integritet i åtanke. Därför skickar vi alla våra produkter i neutral förpackning, vilket garanterar att dina inköp förblir privata och inte avslöjas för någon annan. Snabb leveranstid med postnord på 1-2 arbetsdagar. Paket som skickat till Norge och Danmark har leveranstid på ca 4-5 arbetsdagar.

100% LAGLIGT

Våra cannabinoider är ett spännande alternativ för dem som vill uppleva liknande effekter som THC utan att behöva oroa sig för dess legalitet.

FÖRSENAD LEVERANS OCH FÖRLORADE PAKET

Vi tillämpar en standardpolicy där vi reserverar oss i 14 dagar innan vi överväger en försändelse som förlorad. Detta tidsintervall möjliggör en nödvändig granskning av eventuella avvikelser eller förseningar i leveransen. I händelse av en sådan sällsynt händelse kan du vara trygg i vetskapen om att vi kommer att vidta omedelbara åtgärder för att säkerställa en adekvat lösning.

RETURER

Vi strävar alltid efter att upprätthålla höga standarder när det gäller hälso- och hygienfaktorer för våra produkter. Därför är returer av vissa produkter inte möjliga på grund av att de måste hanteras på ett särskilt sätt för att säkerställa höga hälso- och hygienstandarder.

 

ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi vill alltid bredda vårt nätverk av återförsäljare och letar därför proffsiga samarbetspartners som är aktiva främst inom denna bransch. Skicka gärna ett mail!

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS FÖR EVENTUELLA FRÅGOR