Vår integritetspolicy

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna används också för att kunna kontakta dig för att kommunicera erbjudanden och viktig information. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Kontaktformulär

Genom att trycka på knappen ”Skicka” på vår hemsida godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas tillsammans så att det blir möjligt att svara på meddelandet. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Cookies

På denna hemsida används cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Denna sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Google analytics

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Hur vi skyddar uppgifter och information

  • Vi skyddar information genom hög säkerhet på datorer och internet.
  • Vi använder antivirusprogram, trådlösa nätverk med kryptering och datorer med uppdaterade program.
  • Vi har säkerhetskopiering och backup varje dygn.
  • Vår hemsida har kryptering genom SSL-certifikat

Ändringar och tillägg till våra villkor

Om vi ändrar något av våra villkor kommer vi att uppdatera informationen på denna sida. Senast uppdaterad 17/06 2023.

Dina rättigheter

Föreslagen text: Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Kontakta oss gärna

Om du har frågor, kontakta oss på Support@hhcsverige.net